MENU
MENU

3e jaars Kapperopleiding Graafschapcollege Doetinchem doet ColorZoom ’12

Dutchfoto Blog , 28 mei 2012

3e jaars Kapperopleiding Graafschapcollege Doetinchem doet ColorZoom '12

Ongeveer 3 weken geleden werd ik gevraagd om de ColorZoom ’12 creatie’s van de 3e jaars leerlingen van de kappersopleiding van het Graafschap College te Doetinchem vast te leggen.
Het thema van de ColorZoom ’12 was FACINATURE

FACINATURE  is een eerbetoon aan de grootste en meest indrukwekkende designer die we kennen, de natuur. De natuur; schoonheid en perfectie in zijn ultieme vorm. Haar levendige kleurenpracht en bijna onwerkelijke veelvoud aan vormen, zijn fascinerend en een inspiratie voor iedereen die creatief denkt en werkt.

Hieruit vloeit een nieuwe, spannende trend voort; FACINATURE

Duik in de intensief, stralende en weelderige wereld van kleur. Ontdek extravagante kleurcombinaties, die uiteenspatten van levendigheid. Organische structuren vormen de basis voor de expressieve vormen en opvallende details worden bewonderenswaardige blikvangers. Fantasie zonder grenzen: onderstreep je individualiteit met kleurrijke en expressieve stijlen.

Leuke van werken met leerlingen is dat de creatie’s altijd weer anders zijn en soms niet het gevraagde thema raken. Fantastisch om te zien dat sommige het wel durven of durven “anders” te zijn.
De een heeft meer kijk op het gehele plaatje en de andere komt er juist achter dat het project groter is dan ze dachten….

Heerlijk toch!!

 

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020