MENU
MENU

Covershoot | Artwork nieuwe single Jaap Reesema

Dutchfoto Blog , 2 juni 2013

Vlak voor 1e Pinksterdag werd ik gebeld / gevraagd of ik de nieuwe cover wilde maken voor de nieuwe single van Jaap Reesema. Daar zeg je natuurlijk geen nee op!
Op 29 mei 2010 won Jaap met 51 procent van de stemmen het derde seizoen van X Factor. Zijn nieuwe single heet “Mijn wereld op z’n kop”.
Samen met Patrick Tilley en Marjolein reden we die zondag heel vroeg richting Amsterdam. Patrick was namelijk gevraagd om de nieuwe videoclip te produceren. Daarbij komt dat Patrick & ik graag samenwerken!

Voordat we 1e Pinksterdag aan de slag gingen kregen we al de master te horen van de nieuwe single van Jaap. Een heerlijk catchy, up-tempo nederlandstalig nummer. Wacht maar af!
Bij Jaap en Kim hebben we alles doorgenomen tijdens een snelle lunch en hebben de gehele dag gebruikt om alle videoclips en covershoots te maken. We hebben op meerdere lokatie’s in Amsterdam geschoten en tussendoor ontzettend leuke reactie’s gehad in o.a. het vondelpark. Tussendoor heerlijk gegeten bij “Pink Flamingo’s” het restaurant van Jaap. Zal het adres niet verklappen maar wil deze lekkere pizza’s lekker voor mezelf houden… :-) Afsluitend hebben we de laatste foto’s en videoclips geschoten bij Jaap en Kim thuis.

Deze week is bekend geworden wat de nieuwe cover gaat worden bij de nieuwe single “Mijn wereld op z’n kop”. Jaap en Kim ontzettend bedankt voor de gezellige, hectische maar geslaagde dag en Jaap heel veel succes met je nieuwe single! Thx!!

 

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2021