MENU
MENU

Dutchfoto Workshop “Retouche & workflow” Photoshop van 20 april 2013

Dutchfoto Blog , 26 april 2013

Afgelopen zaterdag heb ik mijn workshop Retouche & Workflow in Photoshop gegeven voor een leuke club van enthousiaste fotografen. Wat ik tijdens mijn workshops geef is vooral hoe ik bewerk. Dus echt een kijkje in mijn keuken. Alle technieken qua bewerkingen in Photoshop deel ik met mijn cursisten. Omdat de groep nooit groter is dan max. 6 personen heb je mij bijna een 1 op 1 die dag voor Photoshop.

Middels een grote beamer kan iedereen meekijken, vragen en tegelijkertijd met zijn of haar laptop meewerken. Het leuke van “lesgeven” is voor mij het delen. Blije kopjes wil toch iedereen.

Wat de 5 cursisten niet wisten was, dat ik niet “droog” 6 uur achtereen achter de laptop “Photoshop”, maar dat ik voor deze dag een verrassing in petto had. Nora was die middag het model en Dayen mijn visagiste. Zo hadden de cursisten ineens een model waarmee de opgedane kennis direct kon worden “opgemaakt” in Photoshop. Dat werd dan ook direct vol overgave gedaan. Prachtig om te zien hoe smaak en stijlen dan toch weer individueel en subjectief zijn. Prachtig!

Nora had wel een hele lange dag….. Waarvoor veel dank. Dat je hierdoor een beetje melig werd geeft niets. Het gaf mij een prachtige foto!

Workshop_Dutchfoto

Melig is wel een heel mooi bruggetje voor mijn volgende blog post… Dus houd mijn blog in de gaten.. Morgen is het de 27e en dan starten wij, Guido en ik, de #Meel Workshop!
10 Enthousiaste fotografen, 3 modellen, 2 visa’s en een hele berg meel…..

Foto links is © Tanja Bouwhuis Fotografie! Waarvoor dank!

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020