MENU
MENU

Feedback & Workshops @ Dutchfoto

Dutchfoto Blog , 25 oktober 2012

Workshop Dutchfoto 2012 | Niels van Tol

Zoals de meesten wel weten geef ik de laatste tijd veel Workshops. Zowel in Studio- als in Model fotografie. Daarom is het ook ontzettend leuk om feedback terug te krijgen n.a.v. een gevolgde workshop. Afgelopen zaterdag 20 oktober jl. heb ik o.a. Niels vanTol en Robert de Puysseleyr (België) mogen ontvangen.

Waarom ik Social Media een fantastisch medium vind is wel om het volgende! Via de vele mogelijkheden worden feedbacks op mijn workshops tegenwoordig ook gewoon op de diverse platforms geplaatst. Denk daarbij aan Facebook, Twitter, Instagramm etc. Hieronder enkele voorbeelden n.a.v. de workshop van 20 oktober jl. Betere reclame is er niet!!

https://twitter.com/nplusvplust/status/261351699371937792

https://twitter.com/nplusvplust/status/260273362146820096

Buiten het feit dat ik zo veel nieuwe mensen ontmoet en ik mijn kennis graag deel, ben ik heel blij een fantastisch team om me heen te hebben!!
Nora, Jennifer en Dayenne dank!!

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020