MENU
MENU

Komende Workshop “Meel en Dans” | Workshop voor fotografen 27 april 2013

Dutchfoto Blog , 23 april 2013

MeelShoot_Dutchfoto_2013

Aankomende zaterdag organiseren Guido de Graaf (GDGFoto) en ik (Dutchfoto) de nieuwe “Meel”Workshop voor fotografen. Het concept berust dat we 250 kg meel gebruiken i.c.m. 3 modellen. Als thema gebruiken we de dans.

Samen met Petra Smits, Jennifer Schonewille en Froukje Belksma (modellen) gaan we een prachtige gelegenheid geven aan fotografen om eens ander beeld te maken. Alle Ins- & Outs worden gedeeld en wij geven je de mogelijkheid om al onze kennis te delen inzake dergelijke grote projecten. De aanmeldingen voor deze shoot liepen ontzettend goed. Binnen 2 weken hadden we het beoogde aantal fotografen in kunnen schrijven om alles doorgang te kunnen laten vinden.
Ontzettend leuk om het enthousiasme te lezen van de deelnemende fotografen.

Van deze workshop gaan we een BTS maken en die willen we natuurlijk graag met jullie delen. Mocht je nog interesse hebben in deze workshop… Er zijn nog 2 plaatsen over! Dan is het echt vol.

Eten, drinken, echt alles is geregeld om er een fantastisch evenement van te maken. Dus had je twijfels, boek nog snel! Misschien tot aanstaande zaterdag!

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020