MENU
MENU

Maarten & Marijke | Groenlo en Enkhuizen | 7 september 2012

Dutchfoto Blog , 8 september 2012

Maarten en Marijke Oldenkotte

Eindelijk was het dan toch zo ver! Op vrijdag 7 september gaven Maarten en Marijke elkaar het Ja-woord in het Gemeentehuis van Groenlo. Tijdens de voorbesprekingen werd het mij al duidelijk dat fotografie in de familie van Maarten zwaar vertegenwoordigd was. Hijzelf, zijn vader en zijn opa zijn bevlogen met fotografie. En Nikon! Soms denk ik toch dat ik gekozen ben omdat ikzelf ook een Nikon voorliefde heb….

Maarten kwam ‘s ochtends al aanrijden in een prachtige Jaquar. Wat een machtige wagen. Om 1 uur werd er getrouwd in het Gemeentehuis van Groenlo waar ik op de markt nog een paar bekenden tegenkwam! Na de ceremonie had ik eindelijk vrij spel! Naast de gewenste settings heb ik het paar snel midden op de markt neergezet tussen al het verkeer en publiek. Blijft altijd spannend of het paar het toch aandurft!! Zij durfden het zeker! Opa had zijn Hasselblad meegenomen. Hij wilde zo graag wat foto’s maken van het nieuwe paar. Geen probleem we hebben geweldig gelachen. Prachtig dat de foto reportage zo een extra dimensie meekreeg!

Het middag en avondfeest werden gehouden in City Lido. Een plek die ik nog van “vroeger” ken!
Veel geluk, Liefde en gezondheid gewenst Maarten en Marijke. Ik heb me prima vermaakt!

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020