MENU
MENU

Model: Anouk | Tour Miss Wielerronde van Lichtenvoorde

Dutchfoto Blog , 24 juni 2012

Model: Anouk | Tour Miss Wielerronde van Lichtenvoorde

Afgelopen woensdag had ik afgesproken met Anouk. Kan je je voorstellen dat ik deze afspraak met deze mooie dame compleet vergeten was… ?
Omdat ik de week daarvoor mijn Foto Academie beoordeling had en 2 bruiloften had ik haar niet meer in mijn vizier! Gelukkig belde ze me met de melding ik sta nu voor je studio.
Alles bewogen om deze dame toch te kunnen fotograferen! Oppas, Visagie ed. Gelukt!!

Dankzij Dayen Gierkink, mijn visagiste, die alles liet vallen en helemaal vanuit Groenlo naar mijn studio kwam kon alles doorgang vinden.  Geweldig om zo’n team te hebben!
Dank Dayen!!

Anouk is de Tour Miss van de grote Wielerronde van Lichtenvoorde 2012. Ik wilde haar juist niet als een Tour Miss neerzetten maar juist als de Beauty die ze is!
Ze had al wat ervaring maar dit was in haar ogen toch wel een andere aanpak! Ik moet eerlijk zeggen dat ze het uitstekend deed!!

Aanstaande zondag, 1 juli 2012, wordt deze Achterhoekse Klassieker verreden met veel bekende namen aan de start. Daarbij heb je kans Anouk ook in levende lijve te ontmoeten!
Tot zondag! Voor meer informatie klik op de bovengenoemde link. Ook Anouk heeft een eigen blog over Mode: Kijk snel eens op WetalkFashion

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020