MENU
MENU

Nieuwe video [BTS] Behind the scene’s Miss Universe 2012 NL shoot met Nathalie den Dekker

Dutchfoto Blog , 15 november 2012

Een paar weken gelden kreeg ik naast de vraag van Kim Kötter of ik Mr World NL 2012 Bas Gosewisch wilde fotograferen ook de vraag of ik de nieuwe Miss Universe 2012, Nathalie den Dekker mocht ontvangen. Gezien mijn drukke agenda en de tijdsdruk die erop zat moest ik wel een en ander verschuiven om het doorgang te kunnen laten vinden.

Nathalie heb ik reeds voor Miss World gefotografeerd en bij deze internationale verkiezing is ze 12e geworden. Wat een geweldige prestatie is in een veld van meer dan 125 landen/deelnemers. Nu mag zij het voor Nederland voor de Miss Universe verkiezing doen. Weet zeker dat ze hoge ogen gooit!

Veel dank aan Dayenne Gierkink voor de visagie en Hairstyling [2:38] voor intimi !!
Video!!

BTS [Behind The Scene’s] Off. Miss Universe Nederland 2012 shoot met Nathalie den Dekker | Fotografie: Dutchfoto

[ylwm_vimeo height=”516″ width=”940″]52975165[/ylwm_vimeo]

 

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020