MENU
MENU

Onze nieuwe Studio: Photostudio2b

Dutchfoto Blog , 12 maart 2013

Photostudio2b | Winterswijk

Omdat we al ongeveer een half jaar samen onder 1 dak zitten hebben Guido de Graaf en ik besloten het nu “Wereldkundig” te maken. Onder de fotostudionaam: Photostudio2b gaan GDGfoto.nl en Dutchfoto samen.

Onze nieuwe website www.photostudio2b.nl is nog in opbouw. Wij beschikken over een prachtige fotostudio van 2 x 120 m2, inclusief prachtige keuken en toilet. Deze fotostudio biedt ons alle ruimte om onze creatieve ideeën uit te voeren. We werken met Elinchrom studio apparatuur en hebben alles voorhanden om uw fotografische wens te verwezenlijken.

Guido en ik werken ieder afzonderlijk aan onze opdrachten maar werken met bepaalde thema’s ook graag samen. Samen gaan we een aantal concepten opzetten waarmee wij onze nieuwe fotostudio “Photostudio2b” op de kaart gaan zetten. Dus houd onze website in de gaten voor het allerlaatste nieuws! www.photostudio2b.nl

Voor al mijn werkzaamheden en workshops wil ik u graag ontmoeten op deze nieuwe plek! Er zijn nog enkele plekken vrij voor de workshops van 16 maart en 20 april 2013.
Boek dus snel!

Studio adres:
Industrieterrein: Vèèneslat Zuid
Leeghwaterweg 3B | Unit 2
7108 JJ Winterswijk

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020