MENU
MENU

Prachtige namen: Minke, Norin, Jona en Sten | Familie studiosessie @ Dutchfoto.nl

Dutchfoto Blog , 15 mei 2012

Prachtige namen: Minke, Norin, Jona en Sten | Familie studiosessie @ Dutchfoto.nl

Precies zoals de titel, een kwartet prachtige namen bij 3 zussen en 1 broer.

Minke mailde voor een optie voor afgelopen zaterdag en rond 11:00 uur arriveerden ze bij mijn studio in Lichtenvoorde. Omdat nabij mijn studio de markt nog in volle gang was, was Minke lichtelijk de route naar de studio kwijt. 1 sms herstelde dat direct!

Voorafgaand aan de sessie werd de stijl die ze zochten besproken. Een wel heel gezellige sessie werd besloten met prachtige beelden. Omdat ik altijd toestemming vraag of ik foto’s van portretsessie’s mag gebruiken, had ik Minke de volgende dag mijn voorkeur foto gemaild naast de rest van de foto’s.

Het is altijd leuk om te horen dat de foto welke mijn voorkeur had ook de uiteindelijke foto is geworden!! Minke, Norin, Sten en Jona heel veel plezier met jullie nieuwe foto!

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020