MENU
MENU

Testshoot met Merlijn | Naturelle & Beauty

Dutchfoto Blog , 5 februari 2013

Merlijn_@Dutchfoto

Vorige week had ik Merlijn in de studio. Nadat ik eerst diezelfde ochtend de laatste Coiffure Award shoot afgerond had voor de DeBeautyFabriek in Doetinchem. Daarover later meer…

Samen met Eline (waarmee Guido) had afgesproken wilden een een aantal thema’s uitproberen. Merlijn had ik via Facebook herkend. Anderhalf jaar geleden kwam ik haar tegen tijdens een bruiloft en wilde graag een testshoot met haar doen. Toen bleek ze nog te jong. 16 Jaar en ouder is de grens voor mij. Maar haar gezicht bleef me bij en gelukkig via Facebook kon ik contact met haar leggen. Na veel overleg stond ze dan afgelopen week voor mij camera. Dit jaar wil ik graag meer gaan werken net nieuwe gezichten en nieuwe beauty concepten uitwerken. Merlijn paste precies in mijn ideeën en concepten.

Dayenne Gierkink (www.dayen.nl) deed wederom de visagie en hairstyling. We hebben een ontzettend leuke middag gehad en enkele prachtige platen kunnen maken!

Dank voor je inzet Merlijn en zeker tot snel!!

Geen reacties

Geef een reactie

Previous post Next post
Images & Content © Dutchfoto 2020